1 års eftersyn

Så blev det tid til 1 års eftersyn. Kl. 07.30 som aftalt kom 2 medarbejdere fra Lasse Larsen Byg, Daniel og Fritz. Vi har som det fremgår af det forrige indlæg allerede fremsendt de ting som vi ønskede at påpege som fejl og mangler til 1 års gennemsynet. Det er ikke en lang liste, og efter en kort gennemgang var vi enige om de fejl- og mangler som vi havde anført, og så gik Daniel og Fritz i gang med at udbedre med det samme. Det havde vi ikke regnet med, men det var jo fint. Ud over de fejl og mangler vi havde anført, gik Daniel og Fritz tillige en tur rundt om huset og var på taget for at se om alt var i orden.

Fejlen ved terrassedøren, kunne de ikke selv udbedre og det blev aftalt, at de kontaktede Velfac for at få hjælp til udbedring. Det viser sig, at vinduespartiet “synker” mod midten, hvilket er årsag til problemerne. Vi afventer således nærmere for en udbedring, men det går vi ud fra ikke bliver et problem.

Super service i øvrigt, (Og nej – jeg får stadig ikke penge for at skrive dette) men når der er så få fejl og mangler som vi har fundet, kan man vel godt tale om kvalitetsbyggeri. En ting som vi har talt om siden vi valgte Lasse Larsen Byg var selve processen med at vælge byggefirma. Alle byggefirmaer fortæller jo om hvor gode de er (inkl. Lasse Larsen Byg), men hvordan skal man egentlig vurdere det? De fortæller alle, at de har haft håndværkere tilknyttet i lang tid, men er det nu også sandt? Hos Lasse Larsen Byg var der egne tømrer og egne murer, der gik på byggeriet. De 2 tømrer havde været ansat i næsten 40 år!, så det var ikke her, at den tilsynsførende skulle finde fejl. Vi tror, at faste håndværkere er en klar fordel. Eneste håndværker vi ikke har været tilfreds med under byggeriet er blikkenslageren.

 

1 års eftersyn

Leave a Reply